Ah olaya bak ya,sene geçensene dernek yönetimine adam bulabilmek için millete yalvarırdık illa yönetime gir diye biz derneği ilk kurduğumuzda sen alikalsin sen imamgilsin sen matülolsün diye bişey yoktu,şimdi ne oldu ha derneğe bu kadar sahip çıkmalar dernek yönetimine kadrolar kurup girmeler kadrolaşmak güzel ama hep beraber kadrolaşırsak güzel kendi içimizde kadrolaşırsak bu derneğin en fazla bir yıl ömrü olur.Bu derneği kuran biziz ve kimse bu derneği birlik ve beraberliğini bozamıyacak girmek isteyen arkadaşlara söylüyorum girin tabi dernek yönetimine ama kendi adamlarınızla değil her kesimden en az bir adamla girinki ki fikir ayrılıkları o odada çözülsün ve dernek yönetiminin köy işlerine köy yandaşlarına alet olmayacağını herkeşe gösterin.Buradan gençlere sesleniyorum siz bırakın köy işlerini pınar işlerini gelin beraber köyümüz için daha güzel şeyler yapalım bir olalım birlik olalım duvarları yıkalım artık duvarları yıkalımda kazma ile kürekle değil bilginizle yüreğinizle insan sevgisiyle .
inan bey bu kadrolaşma degil yönetime girecek adam bulunmuyor dogryu diyorsunuz bende varım demekle bunu kasdetim önemli olan dernegin var olması şu veya bu diye bir ayrım ve kavram olmamalı ama malesef bizim insanlarımızda bu mevcut çıkar peşinde koşanlar var öyleki dermek aydatlarını ödemeyen arkadaşlarımız çoklugu bu dernegi sona dogru sürüklüyor bazı arkadaşlarda gidin istifa edin diye talimat veriyor biz dernegi kurarkene birlikten beraberlikten hiç bir zaman kopmadık ben dernk kurucu üyesi olarak bu dernegin yaşamasını ve yürümesini en çok arzu edenlerden biriyim öyleyse gelin birlik olalım ama yanlış yapanlarıda uyaralım ve borçlarını ödemeye ikna edelim herşety köyümüz ve dernegimiz için olmalı
Benim anlamadım neden bazı arkadaşlar dernek yönetimine aday olmak konusunda bu kadar istekli acaba istekler arkasında bazı gizi hesaplar'mı var yoksam ciden dernek için güzel aktivelerimi var.Merak konusu olan bu.Beş veya altı ay önce yazdığım gibi dernek gidiş hattının iyi olmadığını söylemiştim.Daha öncede söylediğim gibi bende varım?Şimdide rakiplerime başarılar