Cvp:Dernek Yönetim Kurulunu Değiştirme 1 Yıl, 3 Ay önce
sanırım meltem hanım benim söylediğimi yanlış algılamış ve hakaret boyutuna varan şeyler yazmış normaldir gençliğine veriyorum.ben yine söylüyorum akıl yaşda değil baştadır.sözümün arkasındayım.ayrıca yarası olan gocunur buda bir gerçektir.benim muhtarla yada ailesi ile bir srounum yok ben köyde yaşanan ve yaşanacak olumsuzlukların önüne geçilmesi noktasın da bir şeyler yazdım bölücülükyen bahsediliyor.ve hedefe bizler konuyoruz tayip hükümet imişiz bu tamda zihniyeti ve düşünceyi ortaya koyuyor benim derdim ayaklarla değil başlarla o başlarda kendini bilir.ve bu yaptıkları hatanın bedelini er yada geç bize değil ama kendi eş ve çocuklarına verecekler.işte köyü bölen kendi çıkarları için köyü kullanan onlar.bakalım kaç tosun kaç koyun alacaklar ne kadar otlak parası verecekler.adamı konuşturmayın.susuyoruz herkez haddini bilsin lütfen saygı sınırlarını zorlamayalım.kimse kimsenin kuklası olmasın.
Stoopppppppppppppp !!!!!!!!
Ne otlakiye parasından bahsediyorsun sen.sizin başka işiniz gücünüz yokmu babacan konu nerden nereye geldi Adam karstan geliyor sankide otlakiye parası verecek, kendi köyümüzün otundan çöpünden yararlanmak içindemi para vereceğiz.Böyle bir mantalite ile bakarsanız ooo işimiz var.Dağ taş bom boş ot kuruyor keşeke herkeş mal davar alsa. Bu kadar istememezlik te olmaz pes artık.
erol abi o sözleri ben erdemin hesabından yazdım ben gökhan.bu konuda da sana karşı söylenmiş bir sözüm yok yüreğini ferah tut herkes kendini biliyor.bazıları ayak-baş muhabbetine girmiş.başlarla muhattab olmak için baş olmak gerekir.baş olmayı beceremeyenler bari baş olanları rahat bıraksınlar.inan abinin bahsettiği gibi kimse kimseye istememezlik yapmasın ne konuda olursa olsun.madem herkes bu köy hepimizin naraları atıyor burda o zaman herkes elini taşın altına koysun köye 2 değil 5 tane çeşme yapılsın.yeter ki artık şu boş tenekeler yankı yapmasın...